Siivousalan työpaikat Helsingin ja Tampereen seuduilla

010 248 3160

Oletko koulutettu siivooja ja etsit siivousalan työpaikkoja Helsingin ja Tampereen seuduilta? IC Siivous hakee uusia työtekijöitä huolehtimaan yrityksien ja asunto-osakeyhtiöiden tilojen sekä teollisuustilojen siivouksesta.

 

Yrityksemme siivoojat hoitavat niin peruspesut ja ylläpitosiivoukset kuin loppu- ja remonttisiivouksetkin. Siivousalan asiantuntijamme tarjoavat myös siivousohjelmien laatimista, kehittämistä ja päivittämistä.

 

Ota yhteyttä ja hae työpaikkaa! Arvostamme työkokemusta ja alan koulutusta. Huolellisuus ja reipas työote ovat aina plussaa. 

Työnantajanlupaus

 

Maksamme kilpailukykyistä, kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Palkkaan vaikuttaa esimerkiksi sijainti, koulutusaste, toimiala ja työkokemus.

 

Hyville ja ammattitaitoisille työntekijöille olemme valmiita maksamaan jopa PR 5 ansion mukaista palkkaa, eli 2054e/kk, joka vastaa 12,76€/h palkkaa.

 

Palkan lisäksi olemme maksaneet hyviä tuloksia saavuttaneille työntekijöille 800€ bonukset vuoden 2021 aikana ja haluamme jatkaa käytäntöä myös tulevaisuudessa.

 

Palveluksessamme on mahdollisuus edetä ohjaaja- tai esimiesasemaan.

Hae meille töihin

Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
No file selected