Peruspesut ammattitaidolla Helsingistä pääkaupungin ja Tampereen seuduille

info@icsiivous.fi

Siinä missä ylläpitosiivous on kohteiden siisteyden säilyttämistä, peruspesu luo kaikelle sille pohjan. Peruspesu on tarkoitettu suoritettavaksi kerran tai kaksi vuodessa siivoustason kasvattamiseksi. Lisäksi se pidentää rakenteiden ja pintojen käyttöaikaa. Tällöin taloyhtiöt välttyvät kalliilta remonteilta pitkäksikin aikaa. Peruspesussa käydään läpi tuulikaapit, sisääntuloaulat, hissit ja porrashuoneet, pesula ja kuivaushuoneet sekä sauna kohteen tarpeiden mukaan. Teemme peruspesuja niin Helsingissä kuin muualla pääkaupunkiseudun alueella ja Tampereen seudulla.

Esimerkkejä siivouksen laajuudesta

Perussiivoukset ammattilaisen toteuttamana

Perussiivouksen tarkoituksena on saada kohteeseen tarvittava siisteystaso, poistaen kertyneet pöly- ja likakertymät. Perussiivouksessa käydään tilan kaikki pinnat läpi lattiasta ilmastointiputkiin ja valaisimiin.
Parhaimmillaan oikeinmitoitettu ylläpitosiivous vähentää perussiivouksen/peruspesun työläyttä. Ammattitaitoamme täydentää nykyaikaiset siivousvälineet, -koneet ja -aineet. Yleisten tilojen siivous kohteessa kuin kohteessa antaa huolitellun vaikutelman tilan käyttäjille. Peruspesuja voidaan tehdä niin auloihin, portaikkoihin, toimistoihin – lähes kaikkiin tarvittaviin tiloihin kiinteistössä. Perussiivoukset suunnitellaan meillä aina siten, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän vaivaa tilan käyttäjille. Työmaan läheisyydessä kulkevia ohjeistamme esimerkiksi opaskyltein.

Peruspesujen ydinhommaa – vahanpoistot ja vahaus

Lattiat ovat yleensä kovassa kulutuksessa missä tahansa kohteessa ja vaativat erityistä huomiota silloin tällöin peruspesujen muodossa. Lattiapintojen ylläpitosiivousta onkin hyvä täydentää säännöllisin väliajoin peruspesun muodossa. Kun ylläpitosiivouksessa lattioita on mm. mopattu, pyyhitty nihkeällä lattialiinalla ja tehokkaampaan puhdistukseen hyödynnetty myös yhdistelmäkoneita, on peruspesu lattioiden todellinen tehopuhdistus. Peruspesussa lattiat puhdistetaan ja käsitellään tarvittavalla suoja-aineella, yleisimmin tarkoittaen lattiavahausta. Työ aloitetaan tilan tyhjentämisellä ja puhdistuksella sekä vahanpoistolla.  Lattian peruspesu ja vahaus sujuu ammattilaisen tekemänä ja oikeanlaisia siivouskoneita, -välineitä ja -aineita hyödyntäen ketterästi.

 

Taloyhtiöiden porrastilojen peruspesu

Yleisiä peruspesukohteitamme ovat mm. taloyhtiöiden porrassiivouskohteet. Ylläpitosiivouksen lisäksi porrastilat vaativat usein tehokkaampaa puhdistusta ja suojausta, joten peruspesu on tähän oivallinen ratkaisu.

 

Remontinjälkeinen loppusiivous

Tehosiivous on paikallaan myös esimerkiksi rakennus- ja remonttitöiden jälkeen. Loppusiivous käsittää pintojen puhdistuksen, ja jolloin käydään läpi usein samankaltainen kokonaisvaltainen siivoustyö kuin peruspesuissakin. Tutustu lisää loppusiivouksiiin tästä.

 

Milloin peruspesuja tulisi tehdä?

Peruspesuja tulisi tehdä tiloissa säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran tai kaksi kertaa vuodessa – riippuen tietenkin tilojen käyttöasteesta ja tarvittavasta siisteystasosta jne. Peruspesujen toteutuksessa hyödynnetään usein loma-aikoja tai muuten hiljaisia hetkiä. Esimerkiksi koulusiivouksessa, yrityssiivouksissa ja monessa muussa tilassa peruspesuja suoritetaan kesän loma-aikana ja mahdollisesti vastaavasti taas rauhallisena jouluaikaan. Joskus otollinen peruspesuhetki voi löytyä taas ihan muusta ajankohdasta. Tavoitteena on kuitenkin aina mahdollisimman sujuva ja vain vähän häiriöitä aiheuttava siivous.

 

Pyydä tarjous – teemme perussiivousta mm. Helsinki–Tampere-alueella!

Kiinnostuitko? Annamme mielellämme lisätietoa toimintatavoistamme ja siitä, miten ratkaisisimme kohteesi siivouspalvelut myös peruspesujen osalta. Olitpa sitten tuttu yhteistyökumppanimme, tai uusi tuttavuus, soita ja kysy lisää! IC Siivous palvelee kattavasti mm. Helsinki–Tampere-alueella!