Toimistosiivous Helsingin ja Tampereen seudulla

010 248 3160

Toimistosiivous on ylläpitosiivousta, jonka tarkoitus on ylläpitää kohteen yleisilmettä, siisteyttä ja ensisijaisesti henkilöstön viihtyvyyttä! Toimistotilojen siivous pitää sisällään käytävien, porrastilojen, kahvihuoneiden, toimistohuoneiden ja wc-tilojen siivouksen tarpeidesi mukaan. Tarjoamme toimistosiivoukset kokenein ottein ja vahvalla ammattitaidolla Helsingin ja Tampereen seudulla.

Esimerkkejä siivouksen laajuudesta

Puhdas toimisto on monen osan summa

Toimistosiivous kattaa kohteessasi kaiken mahdollisen tarvittavan. Kartoitamme tilasi ja annamme arvion siitä, miten ja kuinka usein pinnat ja tilat kannattaa puhdistaa. Yleisimmillään toimistosiivous käsittää mm. lattioiden pyyhintää, mattojen imurointia, pöytätasojen pyyhintää, jäteastioiden tyhjennystä, wc- ja käsipapereiden täydennystä, saippuoiden lisäystä jne. Ovenkahvat, katkaisijat, peilit, kaiteet ja muut kosketuspinnat puhdistetaan säännöllisesti. Myös tilan yleisilme on tärkeää, siistijämme huolehtivat, että tuolit ovat järjestyksessä, lehdet pinottuna, matot suorassa jne. – tilasi ovat valmiit niin työntekijöitäsi kuin asiakkaitasi varten. Yleisten tilojen siivous antaa toimitiloillesi huolitellun ilmeen.

Solmi kannassamme helppo ja vaivaton palvelusopimus tai hyödynnä meitä hetkelliseen avuntarpeeseen!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten voimme auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kartoitamme mielellämme kohteesi ja kerromme, millaisella palvelusopimuksella saadaan aikaan paras mahdollinen lopputuloksen. Suurin osa asiakkaistamme koostuu pitkäaikaisista yritysasiakkaista, mutta meiltä saat tarvittaessa apua myös tilapäiseen tuurausapuun. Autamme niin aloittavia yrittäjiä kuin yhtä hyvin asiakkaita, jotka haluavat kilpailuttaa nykyisen siivoussopimuksensa uuteen.

Toimistosiivous käsittää mm. nämä alueet:

  • Sisäänkäyntien siivous
  • Käytävien ja aulan siivous
  • Porrastilojen siivous
  • Hissin siivous
  • Kahvihuoneiden siivous
  • Wc-tilojen siivous
  • Toimistohuoneiden siivous
  • Neuvottelutilojen siivous
  • Keittiön ja ruokailutilojen siivous

 

Panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon – lopputuloksena sujuvaa ja laadukasta toimistosiivousta yrityksesi tarpeisiin

Jokainen meillä työskentelevä saa aina kattavan perehdytyksen toimintaamme sekä tietenkin siivottavaan tilaan. Yleensä myös sama siistijä siivoaa tilasi, jolloin tilat ja käytänteet tulevat hänelle tutuiksi – joustavuus, ketteryys ja asiantuntevuus ovat huipussaan. Koulutamme työntekijöitämme tasaisin väliajoin sekä varmistamme siivouksen laatua jatkuvasti varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun.

 

Varmista viihtyisä työympäristö

Puhdas ja raikas työympäristö siivittää työntekoa. Puhdas sisäilma on monen asian summa. Erilaiset pyyhinnät ja imuroinnit vähentävät mm. ilman epäpuhtauksia. Käytämme lisäksi turvallisia ja ympäristöystävällisiä, mahdollisimman vähän luontoa kuluttavia siivousaineita.  

 

Pyydä tarjous – meiltä saat toimistosiivousta edullisesti mm. Helsinki–Tampere-alueelle

IC Siivous palvelee monipuolisesti toimistosiivouksen merkeissä mm. Helsinki-Tampere-alueella. Soita tai lähetä viestiä, annamme mielellemme lisätietoa siitä, millaisin kustannuksin voisimme toteuttaa tilojesi siivouksen. Toimitilojen lisäksi julkisten tilojen siivous, kuten koulusiivous, terveydenhoitotilojen siivous jne. kuuluu palveluihimme. Kysy lisää!