PALVELUMME

Siivoojamme ovat koulutettuja, oman alansa ammattilaisia laajalla työkokemuksella. Työn laatua seurataan jatkuvasti säännöllisellä kohdevalvonnalla.
Palvelutakuu kuuluu kaikkiin palveluihimme. Työt hoidetaan aina sopimuksen mukaisesti ja sovitulla aikataululla, mahdolliset puitteet pyritään korjaamaan saman päivän aikana, viimeistään 24 tunnin sisällä.

palvelu-2 Palvelumme

Tarjoamamme siivouspalvelut:

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivoukseen kuuluu porrastilojen, irtainvarastojen, kellari- ja luhtikäytävien, saunojen siivous, ilkivaltasiivous sekä muu siivous asiakastarpeiden ja sovitun mukaisesti.

Toimistosiivous

Toimistosiivoukseen kuuluu käytävät, kahvi-, toimisto-, pukuhuoneet ja muut sosiaalitilat sekä muu siivous asiakastarpeiden ja sovitun mukaisesti.

Huoneistosiivous

Huoneistosiivoukseen käytämme aineita, jotka ovat allergia- ja ympäristömerkittyjä ja välineistöön kuuluvat staattisesti latautuvat liinat, mikrokuituiset siivousvälineet, hajusteettomat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä HEPA-suodattimella varustettu imuri. Mikrokuitu sitoo tomun tehokkaasti, eikä vain levitä sitä paikasta toiseen.

Teollisuustilojen siivous

Tilauksesta ja tarpeesta siivous puupajoissa, korjaamotiloissa, metallihalleissa tai muissa teollisuustiloissa.

Peruspesu

Kausisiivoukset erillistilauksella, esimerkiksi vanhojen vahojen poisto ja uusiminen, tehopesu siivoustason ja tilojen yleisilmeen kasvattamiseksi.

Ikkunapesu

Ikkunalasien pesu, tarvittaessa lisävälineillä, kuten nosturilla tai kiipeilyvälineillä. Tilauksesta myös sälekaihtimien sekä parvekeikkunoiden pesu.

Siivousohjelman päivitys

Nykyisen ohjelman tarkistus ja tarvittaessa päivitys. Vähintään 15-vuoden kokemuksen omaavat Asiantuntijamme päivittävät siivousohjelmanne tai luovat täysin uuden.

palvelu-1 Palvelumme

Ole yhteydessä meihin, mikäli et ole löytänyt juuri Sinulle sopivaa siivouspalvelua.

OTA YHTEYTTÄ