Siivouspalvelut yrityksille Helsingissä

010 248 3160

Ylläpitosiivous on tärkeä osa rakenteiden kunnon sekä kohteiden yleisilmeen ja siisteyden ylläpitoa. Se pitää sisällään porrastilojen, irtainvarastojen ja kellarikäytävien, pesutuvan ja kuivaushuoneen sekä saunan siivouksen toivomassasi laajuudessa. Tarjoamme ylläpitosiivoukset ammattitaidolla Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella.

Esimerkkejä siivouksen laajuudesta

Mitä ylläpitosiivous tarkoittaa?

Ylläpitosiivouksella tarkoitetaan kohteen säännöllistä siivousta sopimuksen mukaan. Kohteelle määritellään siivouksen sisältö, jonka mukaan siistijä etenee kohteessa joka päivä tai tietyn väliajoin. Tilat tai pinnat voidaan siivota esimerkiksi joka päivä, useamman kerran viikossa, kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Ylläpitosiivouksessa pääpaino on pintoihin kiinnittyneissä tahroissa, saniteettitilojen siisteydessä, hygieniatarvikkeiden, kuten käsipaperien, vessapaperien ja saippuoiden täydennyksessä sekä jäteastioiden tyhjennyksessä. Ylläpitosiivousta täydentää säännöllisesti, mutta harvemmin tehtävä peruspesu.

Miten usein tilat ja pinnat siivotaan?

Ylläpitosiivouksessa tiloja ja pintoja käydään läpi sovitusti tietyn väliajoin. Voimme esimerkiksi sopia, että matot imuroidaan kaksi kertaa viikossa, seinät pyyhitään kerran viikossa ja kerran kuussa tuulikaappien hiekkakaukalot puhdistetaan. Palvelu mitoitetaan aina tarpeen ja toiveen mukaan. Tärkeintä on saavuttaa hygieeninen ja viihtyisä tila, jonne on mukava tulla niin asukkaana, asiakkaana kuin työntekijänä. Säännöllinen siivous tarkoittaa myös turvallista työympäristöä – lattia on puhdas kävellä ja jätteet ovat asianmukaisessa paikassa. Taloyhtiön porrassiivous tuo arkeen viihtyisän ympäristön.

 

Palvelukuvaus ja -sopimus varmistaa sujuvan kumppanuuden

Tilan käyttöaste, tiloissa tehtävä toiminta ja kiinteistön rakenne huomioidaan aina parasta mahdollista palvelukuvausta laadittaessa. Palvelukuvaus on yksityiskohtainen avaus siitä, miten ja kuinka usein tietyt pinnat ja tilat siivotaan. Se toimii ohjeena siistijälle ja toisaalta selkeyttää palvelun sisältöä meille ja asiakkaillemme. Ammattitaitoisesti tehty palvelukuvaus toimii, mutta toisaalta sitä voidaan muuttaa esimerkiksi tilan käyttöasteen muuttuessa. Joustava palvelu on kaiken toimintamme kulmakivi.

Esimerkiksi taloyhtiön tai toimitilan ylläpitosiivouslista voi sisältää seuraavien tilojen siistimisen:

  • Sisääntuloaulat
  • Portaat ja tasanteet
  • Hissit
  • Irtain- ja pyörävarastot
  • Kellarikäytävät
  • Pesutupa ja kuivaushuoneet
  • Saunatilat
  • Pukuhuoneet
  • Wc-tilat
  • Yläpölyt

Mitä ylläpitosiivous maksaa?

Ylläpitosiivouksen kustannukset pyritään pitämään meillä aina kurissa. Toteutamme ylläpitosiivousta edullisesti – jokainen kohde on kuitenkin aina omanlaisensa, joten tarkempi hinta lasketaan aina kartoittamalla kohde huolellisesti. Olethan meihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa toimintasi aloittaessa. Muistathan myös, että voit yhtä hyvin vaihtaa palveluntarjoajaasi, jos palvelun taso tai kustannukset vaikuttavat korkeilta. Pyrimme antamaan palvelullemme huomionarvoisen tarjouksen.


Pyydä tarjous – meiltä saat ylläpitosiivousta edullisesti mm. Helsinki–Tampere-alueelle

IC Siivous palvelee kattavasti ylläpitosiivouksen merkeissä mm. Helsinki–Tampere-alueella. Olethan meihin yhteydessä, kun haluat ammattitaitoisen palvelun esimerkiksi toimitilaasi tai taloyhtiöösi. Taloyhtiön porrassiivous, rappukäytävän siivous, kerrostalon siivous, toimistosiivous ja julkisten tilojen siivous onnistuu meillä ammattitaidolla – siivoamme kaikenlaisia kohteita laidasta laitaan.